Sziasztok Leendő és Meglévő Vendégeim!

Gál Mariannának hívnak.

2013-ban végeztem az AlfaKapos képző Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamán, melyet nagy örömmel, hasznos tapasztalatokkal fejeztem be. 2013 óta dolgozom körmösként és pedikűrösként, ez idő alatt volt szerencsém sok embert megismerni, elsajátítani, egyben fejleszteni a már megszerzett tudásomat.

Nagyon megszerettem ezt a munkát, mivel szeretem látni ahogy szépülnek a kezek és mosolyognak a vendégeim, ami örömmel tölt el.

Hiszem, hogy kortól függetlenül jöhetnek hozzám a Vendégek, mert lehet szó egy randevúról, ballagásról, házasságról vagy akár egy Ünnepi hangulatról, Nálam mindenki megtalálja a saját elképzeléseit.

Alapvetően Crystal Nails alapanyagokkal dolgozom, de minden lehetőséget szívesen kipróbálok, ragaszkodva a minőségi termékekhez. A közel 120 féle színmintából teljesen egyedi és különleges harmóniát lehet varázsolni a teljesség igénye nélkül, aminek csak a képzelet szabhat határt. A különféle csillogó kövekkel még pompázatosabb, egyben egyedi, látványos körmöket tudok készíteni.

Úgy gondolom, hogy hivatásom a minőségi és szép műköröm készítése, sokszor szoktam közösen a Vendégemmel dönteni a színekről, a formáról, a hosszról, a díszekről, szinte mindig kikérik a véleményem, és ez jól esik.

A Higiénia kölcsönös, egyben fontos szempont, ebben a hivatásban, ezért különösen fontos, hogy minden Vendégem felkészült kész állapotban jelenjen meg, legfőbb kép a Pedikűr tekintetében. Ha erre nem áll rendelkezésre idő, Nálam a Szalonban, megoldhatóak a Higiéniai feltételek.

Köszönöm, hogy elolvastad bemutatkozásom, várlak Téged is, mert Szépülni Jó!
G. Marianna – CatNails.hu

en

Miért Én?

Professzionális Eszközök

Cristal Nails
people4

Lenyűgöző Színvilág

Több mint 120 féle szín
people3

Mínőségi Munka

Manikű, Pedikűr
people1

Garantált Szépség

Pedikűr, Gél lakk
people2
CatNails